Gallery Director Jesper Elg interview in Børsen Atelier

“Det er på samme tid, at Bjarke Ingels åbner tegnestue, Henrik Vibskov starter virksomhed, og Wood Wood bliver etableret. Vi var alle sammen unge, og der var ikke nogen, der havde skrevet en regelbog. Og på mange måder bliver V1 et sted, hvor kunst, mode, design og reklameindustrien møder hinanden. (…) Vi arbejder med mange af de samme kunstnere, som var med fra begyndelsen. Nogle af min tætteste venskaber og relationer er med de mennesker, som jeg arbejder med. Det er et kæmpe privilegium, som jeg ikke tager let på. Og så er jeg stolt af, at vi har opbygget et internationalt galleri her fra København, hvor 70 pct. af vores kunder kommer fra udlandet. Det er en kæmpe tilfredsstillelse at have opbygget vores egen scene og vores egen platform og på en eller anden måde at have skrevet vores egen regelbog.” – Jesper Elg
Read the full interview at Børsen Atelier
Photos by: Nikolaj Thaning