Frederik Nystrup-Larsen & Oliver Sundqvist about Off License – Cash Only in Børsen Atelier

"Frederik Nystrup-Larsen & Oliver Sundqvists samarbejde opstod ved et tilfælde – alligevel synes det uundgåeligt. Sammen har de på bare to år produceret vaser til Noma, udstillet på Art Basel og holdt en soloudstilling, der var udsolgt, inden den nåede at åbne. Forud for deres kommende udstilling under CHART Art Fair fortæller de Børsen Atelier om at være en duo, købe falske følgere på Instagram og bryde med konventionerne i krydsfeltet mellem kunst og design.

...lige nu og her er deres fulde fokus på de omkring 100 skulpturer, der skal færdiggøres til udstillingen Off License – Cash Only, som åbner den 28. august. I et lokale i Møntergade i indre København åbner de en butik, hvor gæster, eller rettere sagt kunder, kan hive skulpturerne ned fra hylderne, betale ved disken og tage dem med sig hjem, som var det en bluse eller et par sko, de havde købt:

"Off License – Cash Only er en happening, der fjerner kunstkøbet fra galleriet og flytter det ind i en butikskontekst for på den måde at sætte spørgsmålstegn ved, hvad der er kunst, og hvad der er en vare,” siger Frederik Nystrup-Larsen, da jeg beder ham sætte ord på projektet, som de to kunstnere planlægger at åbne i udenlandske storbyer på et senere tidspunkt.""

- Benjamin Dane, Børsen Atelier

Frederik Nystrup-Larsen & Oliver Sundqvist
Off License - Cash Only

Møntergade 3C, 1116 Copenhagen 
@offlicense_cashonly

Grand Opening August 28, 5-8pm
Exhibition period: August 29 - September 6, 2019
Weekday hours: 12-6pm (closed Mon-Tuesday)
Weekend hours: 12-4pm

Read full interview

Photos: Malle Madsen